SON DAKİKA

ArnavutköyBölgeden HaberlerGüncel Haberler

Şehit Polis Memuru Hamit Şahin Dursunköy Mezarlığı’na defnedildi

Tüm Türkiye’yi yasa boğan hain saldırıda şehit olan polis memurlarından Hamit Şahin, Güngören’de yapılan cenaze töreninin ardından getirildiği Arnavutköy İlçesi Dursunköy Mahallesi mezarlığında defnedildi.

10 Aralık Cumartesi akşamı oynanan Beşiktaş-Bursaspor maçının ardından yapılan terör saldırısında Beşiktaş’ta şehit olan polis memuru Hamit Şahin, Güngören’den uğurlandı.Bayburt doğrumlu olan ve Güngören Belediye Başkan Yardımcısı Ensar Özcan’ın yakını olan Şehit Hamit Şahin’in cenazesi, Güngören Gençosman Yeşil Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Arnavutköy İlçesi Dursunköy Mezarlığı’nda defnedildi.


26 yaşındaki şehit polis Hamit Şahin’in cenazesine; şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Maliye Bakanı Naci Ağbal, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman ve askeri yetkililer ile çok sayıda vatandaş katıldı.(haberdemi.com)

Benzer Haberler