SON DAKİKA

ArnavutköyArnavutköyden Manşet Haberler

Arnavutköy Yaz spor Okulları Şöleni

arnavutkoy-solenArnavutköy Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Ücretsiz Yaz Spor Okulları projesi, kayıtlı 2000 öğrencinin sunduğu gösterilerin ardından okul öğrencilerine verilen sertifika töreniyle sona erdi. Yaz Spor Okulları Şöleni, açılış konuşmasıyla birlikte bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından kurs öğrencilerin gösterilerine geçildi. Yaz Spor Okulları’da eğitim verilen yaklaşık 13 branştan futbol, teakwondo, basketbol, kick boks, cimnastik, okçuluk, voleybol, güreş ve halk oyunu öğrencilerinin sırayla becerilerini sergilemeleri protokol, veliler ve halk tarafından ayakta alkışlandı.

Arnavutköy Belediyespor’dan Üç Türkiye Şampiyonu
Arnavutköy Belediye Spor Kick Boks Antrenörü Özcan Çakmakçı, İzmir’de katıldığı Türkiye Kick Boks Şampiyonası’ndan 94 kiloda yine birinci olarak döndü. Yaz Spor Okulları Şöleni’nde kürsüye çıkan Özcan Çakmakçı’ya, Belediye Başkanı Haşim Baltacı başarı plaketi ve madalya takdim etti.. 81 ilden 1500’ü aşkın sporcunun katıldığı şampiyonada, Arnavutköy Belediye Kick Boks Spor Kulübü’nden Antrenör Özcan Çakmakçı 94 kiloda Türkiye Şampiyonu, Murat Sirekbasan 84 kg.da Türkiye Şampiyonu, Emrah Öğüt ise 60 kiloda Türkiye şampiyonu olarak geldiler. Türkiye Büyükler-Gençler-Yıldızlar Kick Boks Şampiyonası 04 – 09 Ağustos 2009 tarihleri arasında İzmir Alsancak Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı. Şampiyona sonuçları ayrıca Milli Takıma alınacak sporcuların belirlemiş oldu.
Yerli Harlem “Karizma Show” ilgi çekti
Arnavutköy Belediyesi Ücretsiz Yaz Spor Okulları ilginç gösterilere de ev sahipliği yaptı. Yerli Harlem Grubu ismiyle ünlenen Karizma Show sunduğu gösterilerle adeta yerçekimine meydan okudu. Öğrenciler tarafından büyük bir dikkatle ve heyecanla izlenen grubun yaptığı ilginç şovlar yer yer yürekleri ağza getirdi. 10 kişilik ekipten oluşan grup üyeleri amaçlarının, basketbola olan ilgiyi arttırmak ve sporun güzelliklerini gençlere yaşatmak olduğunu söylediler.
Gökmen Konser verdi

Ücretsiz Yaz Spor Okulları gösterilerinin ve sertifika dağıtımının ardından sahne alan Türk Halk Müziği Sanatçısı Gökmen seslendirdiği türkülerle de izleyenlere ayrı bir çoşku yarattı. Yaz Spor Okulu öğrencilerinin de dans gösterileriyle eşlik ettiği türkü geçidi, yine okul öğrencilerinin kolbastı gösterisiyle sona erdi. Arnavutköy Hasan Doğan Stadı’nda yapılan Ücretsiz Spor Okulları Şöleni’ne, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, başkan yardımcıları ve meclis üyeleri, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hakan Koca, muhtarlar, öğrenci velileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Benzer Haberler