SON DAKİKA

ArnavutköyBölgeden Haberler

Arnavutköy ve Çatalca’nın da aralarında bulunduğu 5 ilçede kamulaştırma kararı

Kuzey Marmara Otoyol projesi kapsamında İstanbul’da Yavuz Sultan Selim Köprüsü Başakşehir’e kadar, Arnavutköy ve Çatalca’nın da aralarında bulunduğu 5 ilçede çok sayıda gayrimenkul için kamulaştırma yapılacak.

Otoyol güzergahındaki Arnavutköy’e bağlı Sazlıbosna, Hadımköy, Ömerli, Deliklikaya, Yeşilbayır Mahalleleri ile Çatalca’nın Nakkaş ve Bahceyiş mahallelerinde çok sayıda parsel kamulaştırılmasına dair Cumhurbaşkanlığı Kararı Resmi Gazete’de yayınlandı.

ACELE KAMULAŞTIRMA İÇİN CUMHURBAŞKANI KARARI

Resmi Gazete’de yayınlanan Cumhurbaşkanı Kararına göre İstanbul’da 3. Köprü hattı dahil bazı yerlerde bulunan gayrimenkullerin kamulaştırması yapılacak.
Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü Dahil) Projesi Kapsamında Bazı Taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 3165)
İstanbul’un Çatalca, Büyükçekmece, Başakşehir, Avcılar ve Arnavutköy ilçelerinde yapılacak kamulaştırma için pek çok mahallede ada/parsel numaraları belli oldu.
“Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü Dahil) proje kapsamında ekli kroki ile listede güzergahı, bulunduğu yer ve ada/parsel numaraları gösterilen bazı taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılmasına, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27 nci maddesi gereğince karar verilmiştir.” denildi.

KARARI VE KAMULAŞTIRILACAK PARSELLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

Benzer Haberler